• Sagsnr.14-6424
  • Type:Rækkehus, Villa
  • Boligareal112 m2
Bryggerengen 34-3200 Helsinge

kr. 2.095.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Seniorvenlig bolig - mulighed for 3 værelser

Dejligt halvt dobbelthus beliggende i pænt og nyt kvarter i den vestlige del af Helsinge med kun 5 min. cykeltur til centrum og dermed indkøb og gågaden. Få hundrede meter væk ligger Helsinge hallerne hvor du kan bruge fritiden aktivt, nu hvor du ikke mere skal bekymre dig om pasning af hverken hus eller have. Boligen er derfor meget velegnet til bl.a. seniorerne der gerne vil være tæt på alt og med et minumum af vedligeholdelse. Ejendommen er opført i gode materialer.

Boligen indeholder: Éntre med godt lysindfald og adgang til soveværelse, stue og badeværelse. Stuen har en rigtig god størrelse og er lys og højloftet med åbent køkkenmiljø og med alle hårdehvidevarer. Udgang til solrig terrasse og mindre havestykke. Stort lækkert badeværelse med bruseniche og klar til vaskefaciliteter. 2 gode lyse værelser og mulighed for at få det 3. værelse i stuens vinkel. Gulvvarme overalt. Parkeringsforhold lige ved hoveddøren, og udhus til haveredskaber, cykel mv. .

Boligen ligger i et lukket område, så her er ingen gennemkørende trafik.

Boligfakta

Bryggerengen 34 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6424

Type: Rækkehus, Villa

Kontantpris2.095.000 kr
Udbetaling105.000 kr
Brutto8.968 kr
Netto7.703 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.047 kr
Boligareal
112 m2
Antal rum
2
Plan
1
Bygget / ombygget
2007
Grundstr.
214 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger