• Sagsnr.14-6468
  • Type:Villa
  • Boligareal186 m2
Søkæret 3-3200 Helsinge

kr. 2.395.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Spændende og særdeles velholdt villa

I det naturskønne og hyggelige "gamle " Annisse har du nu muligheden for at forene familielivet med oplevelsen af at være tæt på den dejlige natur omkring Arresø og de landlige omgivelser, der skaber roen omkring dig. Det gamle Annisse charmerer sig ind på de fleste med det hyggelige gadekær, den flotte kirke med den smukkeste udsigt., foreningslivet og det sociale samvær det trives i bedste velgående. Børnehaven og vuggestue er tæt på og velrenommeret skole kun en kort cykeltur af det sikre stisystem. Familien kan lufte sig med nogle fantastiske gåture ved Arresø og cykle en tur ad Margueritruten. En køretur på 10 min så er du i Hillerød og hvis du skal med bussen er det kun ca. 50 meter til det nærmeste stoppested. Villaen har haft samme ejer de sidste ca. 40 år, hvilket tydeligt ses på den flotte vedligeholdelsesstand både inde og ude. Villaen er tegnet at Brøchner-Nielsen og opført i 1972 og tilbygget 1985 og er utrolig veldisponeret . Sælger har løbende moderniseret og renoveret bl.a. døre og vinduer samt installation af luft til vand varmepumpe. Fra entreen træder man ind i en stor og dejlig lys opholdsstue med brændeovn og udgang til sydvestvendt terrasse. I direkte forbindelse med stuen er dejligt stort spisekøkken hvor venner og familie kan samles. Stort bryggers med vask og god bordplads og massere skabsplads. Stort værelser/kontor eller ekstra stue. Flot gæstetoilet. Lille fyrrum. 1. salen er indrettet med stor skabsgang. Stort soveværelse med skabsvæg og adgang til depotrum og loftrum. Stort og velholdt badeværelse med kar, brus og sauna. 2 store lyse værelser.
Haven er smukt anlagt med flere terrasser og hyggelig beplantning. Flot flisebelagt indkørsel til den dobbelte carport med stort udhus.

Boligfakta

Søkæret 3 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6468

Type: Villa

Kontantpris2.395.000 kr
Udbetaling120.000 kr
Brutto9.217 kr
Netto8.003 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.111,19 kr
Boligareal
186 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1972 / 1985
Grundstr.
851 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger