• Sagsnr.14-6504
  • Type:Rækkehus, Ejerlejlighed
  • Boligareal117 m2
Ny pris
Vestergade 70B-3200 Helsinge

kr. 2.045.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Meget velholdt bolig - tæt på alt.

Kun 5 minutters gang fra gågaden, skole og sportshal ligger dette velholdte og veldisponerede 1/2 dobbelthus. Huset ligger tilbagetrukket fra Vestergade og ligger derfor roligt op til et hyggeligt grønt område med lille sø. Ejendommen er fra 1985 og fremstår rigtig flot og velholdt. De 117 m2 byder på en rigtig god planløsning hvor hver en m2 er indrettet. Grunden er meget flot anlagt med terrasser både foran og bagved huset, en dejlig overdækket terrasse men også lidt plads så de grønne fingre kan blive rørt.

Man bliver budt velkommen i en dejlig lys gang som ligeledes i det skjulte fungerer som bryggers. Meget flot Vordingborg køkken fra 2011, med massere at god plads i de mange skuffer. Her er alt i hvidevarer. I direkte forbindelse med køkkenet er stuen som er indrettet med både opholdsafdeling og spiseafdeling i forbindelse med køkkenet, så her er god plads til at hygge sig med venner og familie eller måske lave lektier med børnene mens maden laves. Fra stuen er der udgang til det smukke terrasseanlæg. Badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme. Gangareal der oprindelig er boligens hovedindgang. Her kan nemt indrettes bl.a. kontor-/ spillehjørne eller blot opbevaring eller igen bruge den som entré fra et fint lukket vindfang. 1 sal. er indrettet med repos med god opbevaringsplads og 3 rigtig gode værelser med masser af lys.

Vil du bo i gåafstand til alt hvad man har brug for i hverdagen, så er din nye bolig måske her !!!!

Boligfakta

Vestergade 70B - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6504

Type: Rækkehus, Ejerlejlighed

Kontantpris2.045.000 kr
Udbetaling105.000 kr
Brutto8.740 kr
Netto7.508 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.104 kr
Boligareal
117 m2
Antal rum
3
Plan
2
Bygget / ombygget
1985
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger