• Sagsnr.14-6520
  • Type:Nedlagt landbrug
  • Boligareal213 m2
Valbyvej 82-3200 Helsinge

kr. 3.895.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Meget hyggelig og smagfuldt moderniseret landejendom

Drømmer du om det fredelige liv på landet med høj himmel, åbne vidder omkring dig og plads til at holde heste? Så er denne ejendom noget for dig. Ejendommen ligger mellem Helsinge og Rågeleje, og området byder på et væld af naturskønne rideruter samt let adgang til nordkystens eftertragtede badestrande. Ejendommen har folde samt stald med bokse og i boligen er der gavmild plads til den store børnefamilie. Ejendommen daterer sig tilbage til år 1900, men selvom den oprindelige charme er bevaret, kan man på ingen måde mærke tidens tand i boligen. Huset er moderniseret, vedligeholdelsesstanden er rigtig flot og af gode opdateringer kan nævnes, at her er flot, ny tagbelægning. Boligens 213 m2 fordeler sig på to etager. Førstesalen byder på to gode værelser med loft til kip og frilagte hanebånd. I stueplanet finder du yderligere tre værelser, ligesom her er to lyse og moderne badeværelser, hvoraf det ene har badekar samt plads til vaskesøjle. Resten af boligarealet består af en separat stue samt et stort opholdsområde, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse til yderligere en stue. Her er masser af muligheder for at lege med indretningen, og franske døre lader lys og luft passere frit rundt. Terrassen byder på en sydvendt træterrasse med masser af plads til spisebord og solsenge, ligesom her er en pavillon. Her kan sommersolen nydes med udsigt til den 1,3 hektar store grunds folde. I staldlængen findes desuden tre hestebokse. Daginstitution, skoler indkøb og idrætsfaciliteter findes bl.a. i Helsinge. Samtidig kan du glæde dig over at være omgivet af smuk natur.

Boligfakta

Valbyvej 82 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6520

Type: Nedlagt landbrug

Kontantpris3.895.000 kr
Udbetaling195.000 kr
Brutto15.294 kr
Netto13.241 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.450,83 kr
Boligareal
213 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1900 / 1977
Grundstr.
12.673 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger