• Sagsnr.14-6528
  • Type:Villa
  • Boligareal167 m2
Brydebakken 6-3200 Helsinge

kr. 2.595.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Attraktiv villa i Helsinge centrum - 5 gode værelser

Få hundrede meter fra Helsinges centrum finder I denne smukke villa med plads til hele familien. Kun 750m væk ligger Helsinge Hallerne, hvor der er adgang til alverdens sportsfaciliteter. Den nærmeste skole ligger under 1 kilometer fra huset. Daginstitution er heller ikke langt derfra med 750m. Huset er placeret i et dejligt nabokvarter, med legepladser og grønne områder i nærheden. Boligen ligger tæt på dagligdagens gøremål, hvilket gør det nemt at få hverdagen til at fungere optimalt. Omkring 1 minuts gang fra villaen finder I det nærmeste busstoppested. Kun 1,5 kilometer derfra er Helsinge Station placeret, med forbindelser mod Hillerød og Tisvildeleje. Huset er i et plan og med dets 167m2, byder det på mange muligheder. Husets indgang er til et flot og stort bryggers, som har plads til alt det praktiske arbejde. Går man videre herfra, finder I et stort køkken-alrum, i åben forbindelse med en rummelig og lys stue. Køkkenet er pænt og vedligeholdt. Den store stue har et naturligt lysindfald, fra dens bredde vinduer mod den flisebelagte og overdækkede terrasse. Her kan man nyde solen i ro og mag. I køkken-alrummet og badeværelserne er smukke flisebelagte gulve, og stuen og i værelserne finder man lyse flotte trægulve.
Fra køkken-alrummet mod gangen, møder man fem rummelige værelser, og det er derfor perfekt velegnet til børnefamilien. Man finder også et dejligt walk-in-closet, med masser af skabsplads. Villaen har et toilet og et badeværelse i flot og vedligeholdt stand.
Den store have byder på mange gode stunder. Haven er egnet perfekt til mennesket med grønne fingre. Her er der et nyere og isoleret værksted og smukt orangeri, der gør det muligt at dyrke sine egne grøntsager og frugter. I forhaven finder man også et smukt blomsterbed, som står flot i alle årets sæsoner. Ejendommen byder også på en garage med pillefyr, som er nemt at påfylde, og holder boligen varm i de kolde måneder.

Boligfakta

Brydebakken 6 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6528

Type: Villa

Kontantpris2.595.000 kr
Udbetaling130.000 kr
Brutto11.093 kr
Netto9.529 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.779 kr
Boligareal
167 m2
Antal rum
5
Plan
1
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
1.717 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger