• Sagsnr.14-6533
  • Type:Villa
  • Boligareal144 m2
Ny pris
Havremarksvej 6, Annisse Nord-3200 Helsinge

kr. 2.074.321

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Bud ønskes.

Denne dejlige villa i forskudte plan ligger i et dejligt eftertragtet kvarter, hvor der både er gode forhold for børnefamilien samt for parret uden børn. Området er omgivet af skøn natur og kort afstand til Helsinge Golfklub. Annisse Nord er en perle for sig - og derfor skal I simpelthen give jer selv muligheden for at se denne ejendom og området, hvor der er taget hensyn til familiens børn med de gode stisystemer til både skole, institutioner og idrætsanlæg. Annisse Nord ligger i kort afstand til både Motortrafikvejen mod København, således at du kan være på Rådhuspladsen på 45 minutter samt kun 5 minutters kørsel til Helsinge by med både Gadekær, gågade, idrætsanlæg - og alt for hele familien. Mulighed for at havemøbler og haveredskaber medfølger.
Ejendommen indeholder: Lys entre med klinker med videre adgang til dejligt lyst køkken/alrum med både god plads til at lave mad samt god spiseplads. Fra køkkenet er der til den ene side adgang til både badeværelse med brus samt dejlig lyst forældresoveværelse med eget badeværelse med kar og lille bryggers/depotrum. På den anden side af køkkenet er der nedgang til underetagen med 2 dejlige store værelser. Desuden kan du fra køkkenet gå ind i en lille hyggelig forstue, hvor du kan sidde og slappe af foran brændeovnen med en bog eller bare nyde udsigten over haven og markerne. Herfra trappe op til dejlig lys pejsestue med loftbjælker og skøn udsigt over markerne. Endvidere byder ejendomme på carport med udhus og stor have der er anlagt med græs og randbeplantning så den er nem at holde og du i stedet kan bruge tiden på at nyde udsigten fra den flotte træterrasse.

En skøn ejendom i eftertragtet kvarter, som du skal opleve.Boligfakta

Havremarksvej 6, Annisse Nord - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6533

Type: Villa

Kontantpris2.074.321 kr
Udbetaling105.000 kr
Brutto8.873 kr
Netto7.622 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.568 kr
Boligareal
144 m2
Kælderstr.
34 m2
Antal rum
3
Plan
2
Bygget / ombygget
1972 / 2006
Grundstr.
1.258 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger