• Sagsnr.14-6554S
  • Type:Fritidshus
  • Boligareal127 m2
Egehøvs-Åsen 15-3230 Græsted

kr. 2.895.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Super luksus sommerhus tæt på standen
 

 
 What do you want to do ?


New mail
 

What do you want to do ?

New mail


Sommerhuset er beliggende i det hyggelige sommerhusområde ved Udsholt Strand. Her er du kun en lille gåtur fra børnevenlig badestrand, og kun en lille cykeltur fra Rågeleje og Smidstrup, hvor der er gode indkøbsmuligheder. I Rågeleje kan du og børnene nyde dagen på strandpromenaden og få en lækker frokost. Desuden gode busforbindelser mod Helsinge Station fra Udsholtvej. Hyggeligt og rummeligt sommerhus med indendørs pool! Huset er indrettet så det er nemt at holde og er helt nyrenoveret. Huset kan bruges som investering til udlejning. Sommerhuset er beliggende i det hyggelige sommerhusområde ved Udsholt Strand. Her er du kun en lille gåtur fra børnevenlig badestrand, og en lille cykeltur fra Rågeleje og Smidstrup, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Sommerhuset er indflytningsklart og renoveret med med stor energi klima løsning, stor ny Danvoss varmepumpe, der både leverer varme til ny gulvvarme, varmt vand og opvarmning af helt ny pool. Det består af en stor stue med ny brændeovn i åben forbindelse til et nyt lækkert Ikea køkken. Fire gode værelser og to badeværelser med brus. Ydermere får du en rigtig flot indendørs pool til de dage hvor det danske vejr ikke egner sig til at bade på stranden, så her har du altid mulighed for en dukkert lige meget om det regner eller sner. Der er også en luksus spa i pool området. Udenfor er der to terrasser - det ene nord/øst vendt, hvor man kan nyde sin morgenkaffe og det andet er syd/vest vendt og overdækket. I haven som er kuperet er der ydermere en gæstehus med 2 sovepladser som kan omdannes til kontor. Rigtig gode muligheder for god lejeindtægt.

 

What do you want to do ?


New mail

Boligfakta

Egehøvs-Åsen 15 - 3230 Græsted

Sagsnr. 14-6554S

Type: Fritidshus

Kontantpris2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto11.347 kr
Netto9.882 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.811,33 kr
Boligareal
127 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1996
Grundstr.
1.265 m2

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger