• Sagsnr.14-6564
  • Type:Villa
  • Boligareal184 m2
Baundalsvej 2, Skærød-3200 Helsinge

kr. 2.695.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Utraditionel atmosfærefyldt indretning

Velindrettet og funktionel villa som løbende er moderniseret og vedligeholdt, med bl.a. stort køkken i 2003 som er boligens hjerterum. To nye badeværelser i henholdsvis 2006 og 2007 samt nyt tag i 2006.

Boligen er vanvittig billig i drift med naturgas som primær opvarmningskilde og en luft-til-luft varmepumpe som supplerende varmekilde. YDermere er der installeret solceller i 2015 samt tagrummet er isoleret med 300 mm. Her får du en fremtids sikret bolig med billige driftsomkostninger.

Som en lille afdeling for sig, er boligen indrettet med: Entré, pænt moderniseret badeværelse med brus, meget stort soveværelse med god skabsplads perfekt som teenageafdeling.
Endvidere rummer boligen: Fantastisk køkken/alrum hvor der er god plads til at hygge sig med venner og familie. Der er udgang til dejligt terrasseanlæg hvor solen kan nydes og når duggen falder rykkes hyggen ind under den overdækkede terrasse. Endvidere byder boligen på. Endnu 2 gode værelser. Et flot badeværelse med brus. En stor vinkelstue med et fantastisk lysindfald fra de store smukke vinduespartier. Stuen rummer plads til både spiseafdeling og hygge/tv-afdelinger og evt. et lille arbejds-/lektiehjørne så her er plads til alle. Endvidere er lille gennemgangsværelse/kontor. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. En ekstra bonus er den isolerede garage/værksted på 45 m2, hvor der er plads til både at parkere og rumstere. Endelig en dejlig lukket have, som er fuldstændig indhegnet og hyggeligt anlagt med terrasser og beplantning som blomstre smukt hen over forår og sommer.

Med denne beliggenhed bor du højt med udsigt over området og i dejligt lukket område så børnene trygt kan lege på det skønne fællesområde og på den lille legeplads/boldbane. Villaen ligger kun en lille cykeltur fra Helsinge, hvor du har daginstitutioner, skole og indkøb og et væld af sportsaktiviteter, alt hvad du har brug for i hverdagen - der er cykelsti hele vejen, hvis ikke du vil tage bussen. Der er også mulighed for skole og børnehave i Annisse Nord, her er også cykelsti hele vejen og mulighed for skolebus. Kun 5 min i bil har man den attraktive REE Golfklub. Teenageren kan du trygt sende afsted på gåben til det meget aktive og velfungerende ungdomscenter.

En dejlig oplevelse, kom selv og kik !

Boligfakta

Baundalsvej 2, Skærød - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6564

Type: Villa

Kontantpris2.695.000 kr
Udbetaling135.000 kr
Brutto11.518 kr
Netto9.895 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.260 kr
Boligareal
184 m2
Antal rum
3
Plan
1
Bygget / ombygget
1972 / 1978
Grundstr.
925 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger