• Sagsnr.14-6573
  • Type:Villa
  • Boligareal152 m2
Ny pris
Byholmvej 28-3200 Helsinge

kr. 2.795.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Børnevenlig og flot villa, tæt på alt

I et af Helsinges attraktive kvarterer finder du denne velholdte villa på 152 kvm. Boligen ligger på en rolig stikvej så børnene trygt kan lege og cykle rundt. Her er gode stisystemer til skoler, gymnasium, offentlig transport samt inden for gå-/cykelafstand ligger den skønne skov, Høbjerg Hegn. Efter kun ca. 10 minutters kørsel er du i Hillerød eller måske Tisvildeleje, hvor du kan nyde en af Danmarks mest attraktive badestrande. Gode togforbindelser til både Tisvilde og Hillerød, stationen har man ligeledes tæt på.

Boligen er tilbygget og løbende moderniseret og byder på et stort lyst køkken/alrum med plads til både hjemmearbejdsplads og hygge med børnene, mens maden laves, I alrummet breder hyggen sig fra den nyere pillebrændeovn. Husets store stue, med loft til kip og gulvvarme, har pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier og direkte udgang til terrassen. Gæsterne bydes velkommen i den dejlige lyse entré med sort flisegulv, et gulv der går igen i det flotte badeværelse med brus og gulvvarme. Stort bryggers med massere af bord og skabsplads. Der er fra køkken/alrum indgang til det store forældresoveværelse (oprindeligt 2 værelser) hvor der her er rig mulighed for at etablere et toilet/badeværelse nr. 2, kontor eller walk-in closet. I modsatte ende af køkken/alrum ligger børneafdelingen med 2 rigtige gode værelser, begge med indbygget spot i loftet.

Haven er anlagt med pæn forhave og dejlig baghave, endvidere er her gamle frugt, syren og forsythia træer . På den store dejlige 80 kvm. terrasse er der sol til sent aften. Det er her der hygges og nydes et glas vin under parasollen alt imens grillen startes op, havetrampolinen summer af liv og fodbolden blæser fra den ene til den anden end af græsplænen.

Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse og et hus med massere af muligheder!

Boligfakta

Byholmvej 28 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6573

Type: Villa

Kontantpris2.795.000 kr
Udbetaling140.000 kr
Brutto11.942 kr
Netto10.259 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.325 kr
Boligareal
152 m2
Antal rum
3
Plan
1
Bygget / ombygget
1974 / 2008
Grundstr.
986 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger