• Sagsnr.14-6574
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal113 m2
Birkely 127-3200 Helsinge

kr. 1.795.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Meget velholdt rækkehus i det eftertragtede Birkely

Nu har du muligheden for at erhverve dette dejlige rækkehus. Her har du alt indenfor gåafstand, såsom gågaden med alle indkøbsfaciliteter, station med tog til Hillerød/København. Der er også stisystem til skole og et væld af fritidsaktiviteter, så børnene kan cykle trygt og sikkert. Endvidere kort afstand til indfaldsvejene mod Hillerød og København. Her er forhave med flisebelægning og udhus og pæn anlagte baghave. Området byder på legepladser, dejlige grønne områder, ro og fred.
Boligen har kun haft en ejer, som har passet rigtig god på boligen med med bl.a. nyere døre og næsten aller vinduer er skiftet. Planløsningen: Entré/gangmiljø
med klinker, pænt og stort badeværelse med bruseniche, bryggers med bl.a. vaskefaciliteter, hyggelig stue med masser af lysindfald og udgang til terrassen og haven. Stort pænt køkken med spiseplads og udgang til forhaven. På 1. sal finder man soveværelse og to store værelser med ovenlys.

En super velfungerende bolig til jer, der vil bo centralt og samtidig naturskønt.

Boligfakta

Birkely 127 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6574

Type: Rækkehus

Kontantpris1.795.000 kr
Udbetaling90.000 kr
Brutto7.268 kr
Netto6.348 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.517 kr
Boligareal
113 m2
Antal rum
4
Plan
1
Bygget / ombygget
1988
Grundstr.
179 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger