• Sagsnr.14-6590
  • Type:Villa
  • Boligareal176 m2
Toftevænget 3-3200 Helsinge

kr. 2.795.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Dejlig villa med 6 værelser.

I mindre og lukket villakvarter ligger denne rummelige villa med plads til hele familien.

Fra boligen er der kort afstand til alt hvad du skal bruge for at få hverdagen til at fungere optimalt. Byens centrum, skoler, daginstitutioner og Helsinge Hallerne, hvor der er adgang til alverdens sportsfaciliteter ligger alt sammen inden for gå-/cykelafstand.. Omkring 1 minuts gågang fra villaen finder I det nærmeste busstoppested. Kun ca.2 kilometer derfra er Helsinge Station placeret, med forbindelser mod Hillerød og Tisvildeleje.

Boligen er ombygget og sat flot i stand i 2004. Så kan du li´ det du ser, kan du bare flytte ind. Boligen er indrettet med stor rummelig entré. Stort dejligt badeværelse med brus. Soveværelse med walk-in. Stort bryggers med massere af skabe og direkte udgang til carporten, Hyggelig stue og rigtig pænt HTH-køkken i direkte forbindelse. I forbindelse med stuen er der, adgang til smuk stue/udestue, der med de fantastiske glaspartier giver en fornemmelse af at være i ude året rundt. Lille kontor. 4 gode værelser og et badeværelse. Endvidere er der dejlig overdækket terrasse hvor aftenerne kan nydes. For enden af grunden finde man et stort dejligt udhus/værksted. Haven er hyggelig anlagt med urtehave og lidt bede. Græsplænen skal du ikke tænke på - det klare robotten.

En dejlig villa til den store familie.

Boligfakta

Toftevænget 3 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6590

Type: Villa

Kontantpris2.795.000 kr
Udbetaling140.000 kr
Brutto11.281 kr
Netto9.857 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.937 kr
Boligareal
176 m2
Antal rum
8
Plan
1
Bygget / ombygget
1970
Grundstr.
1.021 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger