• Sagsnr.14-6591
  • Type:Villa
  • Boligareal154 m2
Stokkebrohus 6-3200 Helsinge

kr. 2.195.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Meget smagfuldt moderniseret

Leder I efter en dejlig familiebolig i naturskønne omgivelser? Så se med her, for nu udbyder vi dette dejlige rækkehus på en lukket vej i Rågeleje. Her får I en moderniseret og indflytningsklar bolig - oplagt til familien, der hellere vil bruge tiden på hinanden. Det gulmurede rækkehus præsenterer sig velholdt og indbydende, og det er da også gennemrenoveret i 2016 med et gennemgående fokus på kvalitetsmaterialer. I træder ind i bryggerset, hvorfra 154 velindrettede m2 udfolder sig. Trappen leder op til førstesalens store, møblerbare repos med adgang til tre gode værelser, som deles om et badeværelse med badekar, udført i en monokrom stil. Tilbage i stueplan kan I glæde jer over endnu et værelse samt et badeværelse i samme stil som det første. Derudover får I et pragtfuldt
opholdsrum, der udgør kernen i huset. Køkken, alrum og stue ligger på fineste vis integreret, så I får nemt ved at være sammen, selv når I er hver for sig. Det smukke sildebensparket giver rummet karakter, og i køkkenet er der indbyggede siddepladser ved køkkenøen. Her kan børnene hygge sig med morgenmaden, mens I brygger kaffe i den indbyggede kaffemaskine fra Bosch. Går I på opdagelse i haven, finder I et herligt uderum med en smuk stenopsætning med kampesten og brosten samt en indbydende, sydvendt terrasse. Trænger I til endnu mere plads, finder I et ekstra havestykke på den anden side af huset. Her er også caport og udhus. Fra adressen er der gåafstand til stranden og et kvarters cykeltur til Blistrup, hvor I finder daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder.
Derudover er der relativt kort til både Helsinge og Gilleleje.

Boligfakta

Stokkebrohus 6 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6591

Type: Villa

Kontantpris2.195.000 kr
Udbetaling110.000 kr
Brutto8.622 kr
Netto7.490 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.757,80 kr
Boligareal
154 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1973
Grundstr.
500 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger