• Sagsnr.14-6597
  • Type:Villa
  • Boligareal117 m2
Engsvinget 19-3200 Helsinge

kr. 2.125.000

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Idylliske omgivelser midt i Helsinge

Man skulle næsten ikke tro, at man er centralt i Helsinge med denne ugenerte beliggenhed med udsigt over marker og hestefolde. Men det er lige præcis, hvad I får med denne veludnyttede villa, der er et fint hus i flot stand til den lille familie. Flytter I til dette rolige kvarter, får I en enestående mulighed for at kombinere det bedste fra to verdener. Fra huset har I kig til det smukke naturlandskab, hvor rådyrene dagligt lægger vejen forbi haven, samtidig med at i er i kort afstand til Helsinge bymidte. Her finder I indkøbsmuligheder, Helsinge Realskole, daginstitution, idrætsfaciliteter og Helsinge Station. Alt er løbende renoveret i villaen fra 1963, og I skal nærmest kun male indenfor. Af større istandsættelser kan det nævnes, at huset er malet udvendigt i 2018, vinduerne blev udskiftet i 2011, mens der kom et nyt tag i 2004. Samtidig er udestuen isoleret, så den er en del af boligen og kan bruges året rundt.
Ved ankomsten til den charmerende villa, kan I parkere i den overdækkede carport, inden I bevæger jer indenfor i entréen med gulvvarme. Der er også gulvvarme på det moderne badeværelse. Efterfølgende møder I køkkenet, der fremstår pænt med sine nyere gråmalede fronter, hvidpigmenteret bøgetræsbordplade og integrerede hårde hvidevarer - herunder induktionskogeplade. Længere inde i villaen, støder I på to gode værelser, som I kan tilgå fra stuen, hvis brede vinduespartier sikrer et sublimt lysindfald dagen igennem. Stuen har også en brændeovn til køligere aftener eller bare hygge samt udgang til den indbydende udestue. Går I udenfor, venter det vidunderlige, solrige terrasseareal hvorfra I har en skøn udsigt udover haven og de idylliske omgivelser.

Boligfakta

Engsvinget 19 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6597

Type: Villa

Kontantpris2.125.000 kr
Udbetaling110.000 kr
Brutto8.571 kr
Netto7.489 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.731 kr
Boligareal
117 m2
Antal rum
4
Plan
1
Bygget / ombygget
1963
Grundstr.
809 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger