• Sagsnr.14-6599
  • Type:Villa
  • Boligareal221 m2
Klintevej 18-3200 Helsinge

kr. 5.750.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

ET SANDT PARADIS - HER HAR DU DET HELE OG MERE TIL!

Nogle ejendomme trodser enhver beskrivelse - dette er ubetinget én af dem - på alle måder er denne ejendom i særklasse - størrelsen, kvaliteten, stilen, designet & stemningen, bringer en herlighedsværdi af sjælden karakter med sig.

Her møder du en bolig helt udover det sædvanlige, beliggende i første række til Arresø med en udsigt der slet ikke kan beskrives. Omgivet af en fantastisk natur hvor du har mulighed for at starte løbe- / gå- eller en tur på mountainbike, lige ude foran hoveddøren.
Få meter fra boligen finder du fællesarealet hvor der er badebro pr. 1. maj, samt plads til kajak

Ejendommen er beliggende ved Annisse i Nordsjælland, helt ned til Arresø. Du får en villa i to plan med en enkel planløsning som giver et utrolig godt lysindfald i samtlige rum med et samlet bruttoetage areal på 246 kvm. inkl. isoleret værksted på 25 kvm. som kan anvendes til separat værelse med egen indgang.

Fra køkkenet er der udgang til en stor altan med 180 graders ubeskrivelig udsigt. Huset indeholder derudover 4 rigtig dejlige værelser med en betagende udsigt. Velholdt badeværelse, walk-in closet, gæstetoilet, bryggers og praktisk værksted. Huset opvarmes med en økonomisk luft-til-vand varmepumpe med en udgift på ca. kr. 18.000 årligt.

Grunden på 3455 m2 skråner let og rummer en vidunderlig have og egen dam. Smukke træer, ældre beplantning, hyggelige solkroge, samt en ca. 80 m2 stor sydlandskinspireret terrasse med to overdækninger. Terrassen er det perfekte sted at nyde morgen- eller eftermiddagskaffen.

Området er præget af en forunderlig sommerhusstemning året rundt trods kun få minutter til motorvejsnettet. Netop dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da du her finder de perfekte rammer til afvekslingen fra en travl hverdag.

Det siger næsten sig selv at her er rig mulighed for at nyde flotte solnedgange, stilhed og naturens lyde – det giver en særlig ro helt ind i sjælen.

Billeder og beskrivelse slår simpelthen ikke til her! Denne ejendom SKAL opleves!

Boligfakta

Klintevej 18 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6599

Type: Villa

Kontantpris5.750.000 kr
Udbetaling290.000 kr
Brutto22.022 kr
Netto19.132 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.753,56 kr
Boligareal
221 m2
Kælderstr.
95 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1967
Grundstr.
3.455 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger