• Sagsnr.14-6621
  • Type:Villa
  • Boligareal185 m2
Hybenvej 10-3200 Helsinge

kr. 2.495.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Velholdt villa i attraktivt kvarter

Hyggelig og meget velholdt villa i ét plan, med en af de mest attraktive beliggenheder i Helsinge. Villaen er beliggende på lukket vej i roligt område så her kan børnene trygt lege. Her er meget kort afstand til centrum, skole og idrætsanlæg. Bus 5 min. gang fra hoveddøren. I området er der flere legepladser, boldbaner og en lille skov. Alt i alt en ideel beliggenhed for børnefamilien eller hvis du bare vil bo roligt og alligevel tæt på alt. Villaen er højt beliggende og byder bl.a. på dejlig lukket have med stor terrasse, hvor solen kan nydes hele eftermiddagen og aftenen. Endvidere stor lukket garage, hvor der både er plads til bilen og lidt opbevaring.
Villaen indeholder: Entre med god garderobeplads. Hyggeligt køkken. Pænt gæstetoilet. Stort badeværelse med brus. 3 gode værelser. Meget hyggelig vinkelstue med brændeovn og plads til at samle hele familien og udgang til terrassen. Stort soveværelser eller kontor/klinik. Her kan man nemt genåbne egen indgang. Stort bryggersrum med vaskemaskine og god bord/- og opbevaringsplads. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

Boligfakta

Hybenvej 10 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6621

Type: Villa

Kontantpris2.495.000 kr
Udbetaling125.000 kr
Brutto10.076 kr
Netto8.803 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.502 kr
Boligareal
185 m2
Antal rum
4
Plan
1
Bygget / ombygget
1968 / 1973
Grundstr.
847 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger