• Sagsnr.14-6640
  • Type:Villa
  • Boligareal126 m2
Skolebakken 6, Ramløse-3200 Helsinge

kr. 1.595.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Meget børnevenlig villa i det skønne Ramløse

Området omkring Ramløse er et kapitel for sig. Natur og alligevel indkøb og byerne Helsinge samt Frederiksværk indenfor rækkevidde. Afstanden til København er blot 45 minutter. Ramløse byder i den grad på hyggeligt og godt naboskab bl.a. via sociale arrangementer og masser af sportsfaciliteter i byens sportshal. Skolen og daginstitution ligger lige om hjørnet, så børnene ikke engang skal krydse vejen for at komme til skolen. Endvidere byder byen på hyggelig landsbystemning i form af den meget smukke Ramløse Mølle, som danner rammerne for byens idyl. Ligeledes finder du Arresø, som kan nydes med alt dens natur omkring. Ejendommen er godt indrettet og beliggenheden er for enden af lukket vej så alt i alt rigtig børnevenligt.

Villaen indeholder: God rummelig entre med garderobeplads. Ældre badeværelse med brus. 2 gode værelser og 1 soveværelse alle 3 med skabe. God vinkelstue med udgang til stor overdækket terrasse. Rummeligt køkken som trænger til fornyelse. Bryggers med vaskemaskine.

Endvidere byder ejendommen på carport med udhus og hyggelig have.

Ejendommen kunne godt tænke sig lidt modernisering, så er du ferm med dine hænder, så er ejendommen her!!!

Boligfakta

Skolebakken 6, Ramløse - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6640

Type: Villa

Kontantpris1.595.000 kr
Udbetaling80.000 kr
Brutto6.465 kr
Netto5.646 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.990 kr
Boligareal
126 m2
Antal rum
4
Plan
1
Bygget / ombygget
1967
Grundstr.
941 m2
Energimærke
F

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger