• Sagsnr.14-6643
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal49 m2
Vestergade 9C, 2. 4-3200 Helsinge

kr. 825.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Lejlighed med udsigt

Mere central beliggenhed finder du ikke i Helsinge. Du er nabo til gadekæret og gågaden - der byder på alt fra indkøb til shopping og cafeliv. I gåafstand til stationen, hvorfra du er i Hillerød indenfor 20 minutter. Denne lyse lejlighed er ideel for førstegangskøberen som
ønsker en billig bolig, eller for den som ønsker en mindre bolig i hjertet af centrum. Lejligheden fremtræder i pæn og velholdt stand og har loft til kip. Trods sine 49 kvm. virker boligen meget større. Til boligen hører stor ugenert fælles terrasse med borde og bænke - her er muligheden for at holde hyggelige grillaftner med vennerne eller slikke sol på de varme sommerdage.

Lejligheden indeholder: Dejlig lys og charmerende stue der med udsigt over byen, loft til kip og de fritlagte bjælker har en fantastisk atmosfære. Endvidere god møblerbar hems, som vil være oplagt som "soveværelse". I direkte forbindelse med stuen er fint køkken. Lille mellemgang med god opbevaringsplads.Store badeværelse med brus.

Her er muligheden for en billig og indflytningsklar bolig med central beliggenhed - tæt på alt. En rigtig god oplevelse med en fantastisk udsigt over byen.

Boligfakta

Vestergade 9C, 2. 4 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6643

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris825.000 kr
Udbetaling45.000 kr
Brutto3.267 kr
Netto2.837 kr
Ejerudgift pr. mdr.1.802,85 kr
Boligareal
49 m2
Antal rum
1
Bygget / ombygget
1897
Grundstr.
1.958 m2
Energimærke
F

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger