• Sagsnr.14-6646
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal115 m2
Ny pris
Birkely 86-3200 Helsinge

kr. 1.925.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Dejligt og velholdt enderækkehus

I et af de mest rolige og børnevenlige kvarterer ligger dette rækkehus, hvor man via stisystem kommer sikkert til byens centrum med alle de gode faciliteter. Børnene kan selv gå til skole og idrætsfaciliteter. Så tæt på byen og alligevel kun 1 km. fra Valby Hegn med den skønne natur. Rækkehuset er et enderækkehus og fremstår i pæn stand med røde mursten og rødt tegltag. Planløsningen er særdeles god med næsten ingen spildplads. Foran rækkehuset er der en hyggelig gårdhave og et godt redskabsrum. Baghaven er ligeledes anlagt med hyggeligt gårdhavemiljø og højbede, så det er nemt at holde og tiden kan i stedet bruges til at nyde solen. Området er et lukket område og byder på hyggelige grønne områder og flere legepladser.

Huset indeholder: Entre med flot lyst klinkegulv og trappe til 1. salen. Dejligt lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Bryggers med vaskemaskine og skabsplads. Pænt og stort spisekøkken med massere af bord- og skabsplads og udgang til den hyggelige gårdhave. Dejlig lys og hyggelig stue med plads til både sofagruppe og spiseafdeling og udgang til gårdhaven. 1. salen indeholder: Repos med adgang til stort soveværelse med skabe samt 2 gode værelser.

En rigtig god oplevelse - Kom selv og kig !!!

Boligfakta

Birkely 86 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6646

Type: Rækkehus

Kontantpris1.925.000 kr
Udbetaling100.000 kr
Brutto7.768 kr
Netto6.787 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.569 kr
Boligareal
115 m2
Antal rum
4
Plan
2
Bygget / ombygget
1989
Grundstr.
189 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger