• Sagsnr.14-6674
  • Type:Nedlagt landbrug
  • Boligareal214 m2
Præstevej 49-3200 Helsinge

kr. 6.795.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Villumslund - unik liebhaverejendom

I det smukke landskab på Margueritruten langs Arresø og mellem Annisse og Ramløse, ligger denne helt unikke landejendom “Villumslund”. Området er smukt kuperet og bugter sig gennem de smukke gule rapsmarker og de bølgende kornmarker - ~på alle måder i en sand forening af dansk natur. “Villumslund” er totalt ombygget og tilbygget i 2015/2016. Alt fremstår nyt og meget smagfuldt med en utrolig høj standard - intet er overladt til tilfældighederne. Omkring boligen og de tilhørende udhusbygninger er der bl.a. en elegant anlagt gårdhave og terrasser, hvorfra udsigten over markerne og det smukke landskab kan nydes.
Når du har passeret den smukke smedejernsport, der majestætisk åbner sig, når du kører ned af indkørslen, bliver du budt velkommen til denne dejlige ejendom. Gårdspladsen og den dobbelte carport rummer god plads til parkering til såvel gæster som til ejere. Boligen på ca. 200 m2 er en helt særlig dejlig oplevelse - nyt og alligevel charmerende og hyggelig. ~orstuen og den brede gang giver muligheder for møblering, og garderoben er indrettet for sig. Flot stort Designa landkøkken/-alrum, hvor der er god plads til at samle familie og venner til middag, mens udsigten over markerne nydes. Herfra er der udgang til terrasse. Stuen rummer på smukkeste vis god plads, også her er en malerisk udsigt. 2 meget store værelser med skabe (mulighed for at etablere et ekstra værelse). Elegant stort wellness inspireret badeværelse. Bryggerset er, som det hører sig på landet, stort og rummer plads til de fleste hobbys - herfra med udgang til overdækket træterrasse. Overalt i boligen er der de smukkeste gulve og spændende loftskonstruktioner ført til kip. Boligen er opvarmet med økonomisk og bæredygtig jordvarme, og boligen har aluminiumsbelagte vinduer og -døre, som kræver meget lidt eller ingen vedligeholdelse. Ydermere er der et stort isoleret anneks, der er oplagt til kontor, den pladskrævende hobby eller måske til teenageren.~
Til ejendommen følger ca. 8 tdl. jord, der er indhegnet med 140 cm haretæt dyrehegn og stållåger. Jorden er udlagt med græs og veletableret randbeplantning. Den 75 kvm store overdækkede udbygning kan anvendes til løsdrift for islændere, eller man kan for små penge etablere hestebokse. Desuden er der en 50 kvm overdækket disponibel bygning.
En sjælden udbudt ejendom med en enestående oplevelse inde og skøn udsigt udover åbne marker og Ramløse Mølle.

Fra ejendommen er der overalt en skøn udsigt udover åbne marker. En virkelig dejlig oplevelse både ude og inde.

Boligfakta

Præstevej 49 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6674

Type: Nedlagt landbrug

Kontantpris6.795.000 kr
Udbetaling340.000 kr
Brutto26.057 kr
Netto22.638 kr
Ejerudgift pr. mdr.5.182,06 kr
Boligareal
214 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1900 / 2015
Grundstr.
41.274 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger