• Sagsnr.14-6687
  • Type:Villa
  • Boligareal151 m2
Klingebjergvej 2-3200 Helsinge

kr. 2.295.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Villa til den pladskrævende familie i skøn natur

Direkte til dejligt naturområde ligge denne villa til den pladskrævende familie. Området byder på masser af natur, og Ramløse Lystbådehavn ligger blot en kort gå tur væk. Endvidere stisystem ved Arresø. Tibirke Hegn kan nås på cykel tillige med Tisvildelejes skønne badestrande. Ramløse byder på alt, hvad der gør dagligdagen nemmere med både indkøb, skole, institutioner, dagpleje, fritidsaktiviteter mv. 
Boligen indeholder: God møblerbar entré. Gæstetoilet. Stort køkken i direkte forbindelse til stor dejlig vinkelstue med udgang til terrasse, hvorfra der er nedgang til haven og udsigt til den skønne natur. Endvidere er der 4 gode værelser alle med skabe, og det ene er et stort soveværelse. Stort badeværelse med brus. Kælderen er indrettet med bryggers og 3 værelser og et stort disponibelt rum/stue. Sælger har brugt kælderen som beboelse (ikke godkendt). Hvis man ønsker et stort rum i dette, er det nemt at genetablere. Der er direkte udgang til terrasse og have. Endvidere er der stort disponibelt rum/værksted/udhus.

Grunden er anlagt med god indkørsel og en meget spændende anlagt have, hvor oplevelserne er mange.

Ring allerede nu til 48760100 for at få yderligere info om fremvisning eller send en e-mail til 3200@place2live.dk. Går du i salgstanker er du naturligvis også velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering.

Boligfakta

Klingebjergvej 2 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6687

Type: Villa

Kontantpris2.295.000 kr
Udbetaling115.000 kr
Brutto8.666 kr
Netto7.647 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.519,18 kr
Boligareal
151 m2
Kælderstr.
98 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1978
Grundstr.
1.035 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger