• Sagsnr.14-6693
  • Type:Villa
  • Boligareal135 m2
Bryggervej 54-3200 Helsinge

kr. 2.799.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

En sjældent udbudt vare - flot tilstandsrapport

Skøn velbygget villa fra 2003 centralt beliggende på stillevej i et af Helsinges bedste og mest børnevenlige kvarterer med super godt naboskab samt kun 100 meter til idrætsanlægget.
Hele kvarteret er opført ca. samme år og er her virkelig pænt og velholdt alle vegne. Endvidere får du dejlige fællesarealer med både legeplads og lille sø. Skole, børnepasning og indkøb er alt inden for rækkevidde. Stisystemer giver nem og sikker adgang hertil.

Boligen er indrettet med praktisk lyst bryggers, som samtidig fungerer som entré. Hyggeligt køkken-alrum centralt placeret i huset . Dejligt rummeligt køkken med skabsplads og med kogeafdeling ud mod alrummet. Herfra udgang til solrig fliseterrasse med udsigt til grønt areal samt adgang til dejlig stue. Endvidere godt værelse/kontor med skabe og adgang fra alrummet. Fra stuen er der adgang til dejlig stort forældresoveværelse med eget pænt badeværelse med brus. Den modsatte ende af huset er indrettet med 2 store værelser. Pænt flisebadeværelse med bruseniche.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til carporten med udhus. Haven er anlagt, så den kræver minimum af vedligeholdelse.

Et godt og funktionelt hus med en beliggenhed, der tilgodeser både store og små. 
 
Flot tilstandsrapport med kun 2 k1´ere

Boligfakta

Bryggervej 54 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6693

Type: Villa

Kontantpris2.799.000 kr
Udbetaling140.000 kr
Brutto10.753 kr
Netto9.337 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.966,85 kr
Boligareal
135 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2003
Grundstr.
600 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger