• Sagsnr.19-2714
  • Type:Villa
  • Boligareal148 m2
Falkenbergvænget 16-3140 Ålsgårde

kr. 2.595.000

Morten Friis Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Rækkehus med udsigt til grønne arealer

På Falkenbergvænget 16 i Apperup ligger dette velholdte rækkehus, som er helt indflytningsklart. Boligen er i to plan, og byder på to sydvendte altaner med udsigt til de omkringliggende grønne arealer. Gennemgående for boligen er det smukke lysindfald i alle rum, som gør rummene endnu mere indbydende at opholde sig i.

Boligen er velholdt med gulvvarme i alle rum på nær værelserne. I stueplan kommer I ind i en rummelig entré med indbyggede skabe. Entréen giver adgang til alle boligens rum, såsom bryggerset på højre hånd med plads til vaskefaciliteter og et værelse på venstre hånd med indbyggede skabe. Derudover er der i entréen også indgang til et badeværelse med muret bruseafsnit. For enden af gangen kommer I til det åbne rum med et køkken-alrum. Her er der et lækkert køkken fra HTH med en bordplade i massivt træ. Her kan I tilberede delikate middage, imens I nyder udsigten til de skønne grønne områder. Fra alrummet er der også udgang til den ene af boligens to sydvendte altaner. På førstesalen finder I to værelser, begge med indbyggede skabe og det andet badeværelse i samme stil som det i stueplan. Derudover er stuen placeret her med udgang til den anden altan.

Rækkehuset ligger i skønne områder, og hvis I har bil, kan denne placeres på den fælles parkeringsplads. Derudover hører der til huset et kælderrum med god plads til opbevaring.

Fra adressen er det nemt at komme til alt, I skal bruge i jeres hverdag. Blandt andet med indkøbsmuligheder i kort afstand fra adressen, og hvis I har børn i skolealderen, er Hellebæksskolen cirka to kilometer væk. Er humøret til lange gåture i skønne naturrige omgivelser, ligger Hammermølle Skov kun 900 meter væk.

Et flot og indflytningsklart rækkehus – kontakt os i dag for en fremvisning.

Boligfakta

Falkenbergvænget 16 - 3140 Ålsgårde

Sagsnr. 19-2714

Type: Villa

Kontantpris2.595.000 kr
Udbetaling130.000 kr
Brutto11.570 kr
Netto9.304 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.760 kr
Boligareal
148 m2
Antal rum
5
Plan
2
Bygget / ombygget
2007
Grundstr.
84 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger