Videncenter om ejendomshandel

Mere end 40 % forstår ikke eller misforstår tilstandsrapporten

Det er skræmmende tal, men den reelle sandhed. Især taget i betragtning af tilstandsrapportens betydning ved et hus køb.

Når man som køber er på markedet efter ny bolig, handler vi mest af alt med hjertet – hvordan føles denne bolig i maven og kan man se sig selv og familien i disse rammer. Vi handler ofte på følelser og behov, men der er også mange andre faktorer som spiller ind.

Tilstandsrapporten er for mange købere et ømt punkt, for hvad læser vi i rapporten og hvad betyder det egentlig - og ikke mindst, hvad koster de forskellige ting at udbedre. Vi har desværre alt for ofte oplevet kunder blive skræmt over en rapport med et par k3´ere i, men det er langt fra alle k3´ere som er omkostningstunge. Det er en skam, for det betyder jo, at man ikke forstår hvad der reelt vises i rapporten og ønsker hjælp til forståelsen af denne.

Vores rolle hos place2live er at lede vores kunder til det rette bolig match, men derudover tager vi også rådgiver kasketten på, for at hjælpe såvel køber som sælger bedst muligt. Vi hjælper sælger, ved at hjælpe køber til en bedre og klare forståelse af det reelle omfang som kræves

Med vores nye produkt fra Logiq https://hussyn.pro/ åbnes der op for et transparent produkt, som udelukkende er skabt for at guide købekunderne bedst muligt. Med i rapporten kan kunderne nu fremadrettet klikke på de forskellige fagudtryk og der åbnes en ny visning med billede af udtrykket, forklaring med betydningen af dette og et prisoverslag.

Dette er rådgivning og service i vores øjne – og det vil vi hos place2live gerne være med til at gøre overfor vores kunder. Vi står naturligvis til rådighed med både at finde din kommende bolig https://www.place2live.dk/soeg/ og ellers kan du kontakte os her: https://www.place2live.dk/find-maegler/