Videncenter om ejendomshandel

Velkommen til Boligkvarter.dk

Boligkvarter.dk er en blog med gode råd og idéer til at holde, skabe og skifte hjem. Vi håber, du har lyst til at tage et mentalt frikvarter her på Boligkvarter. De råd, du finder her på bloggen, er tænkt som en service til dig, hvad enten du er kunde hos os eller ej. Vi tror nemlig helt grundlæggende på at dele viden – helt uden bindinger. Derfor er vi også selv helt uafhængige af banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber. Og derfor modtager vi heller ikke ydelser for de henvisninger vi laver, når vi giver råd og vejledning til dig.

 

På Boligkvarter, kan du finde indlæg om disse tre emner:

At skifte hjem

Læs om at flytte hjemmefra. Til større eller mindre. Her er der fokus på køb, leje, salg, fremleje. Vi giver gode råd til veje du kan gå, når du skal noget nyt i dit boligliv.

 At skabe hjem

Vi har øje for tendenser, bæredygtighed og inspiration til boligen. Vi skriver om alternative boformer, seniorkollektiver, rullende hjem, indretning, samliv o.m.a.

At holde hjem

Tips og tricks til at passe på hus og have. Anbefalinger, både generelle og lokale, som kan være alt fra anbefaling af gode håndværkere til institutioner.

 

Vi glæder os over at dele vores univers med dig.

Har du gode idéer, tips og tricks – så skriv endelig til os på info@place2live.dk

 

God fornøjelse!

 

Teamet bag Boligkvarter.dk

 

Boligkvarter er drevet af den uafhængige ejendomsmæglerkæde place2live. Du kan læse mere om hvad vi står for her https://www.place2live.dk/