Søg erhvervsejendomme

Vi har pt. 50+ erhvervsejendomme til salg/leje

Søg alle erhvervsejendomme

Bestil erhvervsvurdering

Vi giver den bedste vurdering på din ejendom

Sælg din erhvervsejendom

Velkommen til place2live Erhverv

place2live Erhverv er en del af den uafhængige ejendomsmæglerkæde place2live. Vi dækker bredt i Nordsjælland, Storkøbenhavn og Trekantsområdet.

Vi beskæftiger os udelukkende med salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. Siden starten i 1974 har vi hjulpet mange erhvervsdrivende godt videre med deres virksomhed.

Vi arbejder kun for dig - De fleste erhvervsmæglere har tætte bånd til banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber. Det har vi valgt fra. Hos place2live Erhverv tjener vi ikke penge på at henvise til finansielle partnere, så vores rådgivning er aldrig farvet af egne interesser. Vi finder altid den løsning, der passer dig bedst.

Engagerede medarbejdere - Alle erhvervsmæglere hos place2live har et højt fagligt niveau samt et godt kendskab til erhvervsejendomsmarkedet og lokalområdet.

Vi kender de lovgivningsmæssige forhold, som gør sig gældende ved køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Desuden er vores mæglere lønnet efter, hvor gode de er til at skabe det bedst mulige resultat for dig.

Vi hjælper dig - Vi er specialister i vurdering af erhvervsejendomme og udarbejder vurderingsrapporter på alle typer ejendomme både enkelte ejendomme, porteføljer og andelsboligforeninger. Vi yder ligeledes bistand ved køb og leje af erhvervsejendomme, hvor place2live Erhverv i fællesskab med kunden afdækker behovet og finder den rigtige ejendom. 

Og vi er klar til at tage en seriøs dialog med dig. Kontakt os

 

Kontakt os på tlf.: 7023 0047

Mød en af vores dygtige erhvervsmæglere

”place2live er mere end bare at sælge boliger – det er også Erhverv, og jeg binder mange handler sammen af netop denne årsag.”

Christian Jessen, Indehaver Erhverv Tlf.: 7023 0047

Lad din lokale erhvervsmægler hjælpe dig videre

Hos place2live Erhverv hjælper og rådgiver vi alle med stort engagement og kompetent rådgivning. Mange års erfaring indenfor branchen, giver dig optimal tryghed i din erhvervshandel.

Udvalgte erhvervsejendomme

Følg os på LinkedIn

Det naturlige mødested for Erhvervsdrivende, hvor vi er tilstede og kommer med seriøse indlæg. Følg os, og bliv en større del af place2live Erhverv