Velkommen til place2live Erhverv

place2live Erhverv er en del af den uafhængige ejendomsmægler kæde place2live, som i dag består af forretninger beliggende i Nordsjælland, København og Jylland.

place2live Erhverv beskæftiger sig 100 % med SALG, UDLEJNING og VURDERING af erhvervsejendomme, herunder butikker, kontor, lager / produktion, erhvervsgrunde, offentlige ejendomme, investeringsejendomme samt hotel og restauration.

Vi er specialiserede i vurdering af erhvervsejendomme og udarbejder VURDERINGSRAPPORTER for alle typer ejendomme både enkelte ejendomme, porteføljer og andelsboligforeninger.

Hos place2live Erhverv yder vi ligeledes bistand ved KØB og LEJE (search aftale) af erhvervsejendomme, hvor place2live Erhverv i fællesskab med kunden, afdækker kundens behov og finder den rigtige ejendom til kunden.

Vi kender erhvervsejendomsmarkedet til fingerspidserne, ligesom vi kender de lovgivningsmæssige forhold som gør sig gældende ved køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme.

place2live Erhverv Hovedkontor

Københavnsvej 2-4
3400 Hillerød

Åbningstider

  • Mandag: 10.00-17.00
  • Tirs-torsdag: 09.30-17.00
  • Fredag: 09.30-16.00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Din uafhængige erhvervsmægler

Vores erhvervsmæglere arbejder med dedikation og lokalkendskab.

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor salg og udlejning af alle typer lokaler og ejendomme.

Følg os på de sociale medier

Vi holder dig altid opdateret på de sociale medier, så klik på nedenstående ikoner for at følge os og dermed sikre dig at du får nyhederne først og sikrer dig en en god handel sammen med place2live.