Velkommen til place2live Høegh Bolig Gribskov

Butikken, som er placeret i Helsinge, åbnede dørene for første gang i 1998 og har haft en løbende udvikling i mere end 20 år på adressen.

Med en af Helsinges bedste beliggenheder, placeret overfor byens gadekær og i starten af gågaden, sikrer vi, at din bolig bliver eksponeret og synliggjort i vores butik. Med mange forbipasserende hver eneste dag, bliver din bolig markedsført i flotte materialer i vores udstilling.

I alle årene har forretningsområdet været med fokus i hele kommunen som dækker fra Ramløse i vest til Esrum i Øst til Tisvildeleje og Gilleleje i nord og Annisse i syd. Vi formidler alle typer ejendomme; lejligheder, villaer, andelslejligheder, sommerhuse, landejendomme, erhvervsejendomme mv.

Gennem vores stærke netværk og helt unikke samarbejde mellem vores forretninger i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, finder vi ligeså ofte køberne fra en anden kommune som lokalt.

Salgsteamet tæller 4 kompetente kolleger og vi er alle klar til at yde vores bedste, når jeres ejendom skal sælges - hos place2Live Høegh bolig opnår I et enkelt og professionelt boligsalg!

Vi har tilsammen 54 års erfaring i mæglerbranchen og et bredt lokalkendskab i Gribskov Kommune, hvor 3 af medarbejderne ligeledes bor privat. Dette er med til at give jer den bedste service og vi mener også at det er opskriften for at kunne sætte den korrekte pris på din bolig.

Vores erfarne mæglere vil føre dig sikkert igennem handlen, og ligeledes sørge for at du føler dig tryg i hele forløbet. Du får tilknyttet en personlig mægler, som altid har fingeren på pulsen i forhold til dit boligsalg.

Sagsbehandlingen og kundekontakten sker i forretningen, hvilket giver dig mulighede for altid at kunne følge med i, hvor langt sagen er i forløbet. Du kan også altid kontakte vores sagsbehandler eller komme forbi butikken ved spørgsmål.

Kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med vores dygtige team omkring dit boligsalg. Vi glæder os til at se dig.

place2live Gribskov

Vestergade 1
3200 Helsinge

Telefon: 48760100

Telefonen besvares mandag-fredag kl. 8.00-22.00 samt søndag kl. 8.00-22.00.

Åbningstider

  • Mandag: 10.00 - 17.00
  • Tirs-torsdag: 9.00 - 17.00
  • Fredag: 9.00 - 16.00
  • Søndag: 10.00 - 13.00

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.