Velkommen til place2live Helsingør

Helsingør forretningen åbnede dørene for første gang i 2003 og har haft en løbende udvikling i mere end 10 år på adressen.

I alle årene har forretningsområdet mellem Humlebæk og Hornbæk været i fokus og vi formidler alle typer ejendomme; lejligheder, villaer, andelslejligheder, sommerhuse, erhvervsejendomme mv.

Gennem vores stærke netværk og helt unikke samarbejde mellem vores forretninger i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, finder vi ligeså ofte køberne fra en anden kommune som lokalt.

Salgsteamet tæller 4 kompetente kolleger og vi er alle klar til at yde vores bedste, når jeres ejendom skal sælges - hos Place2Live Høegh & Friis opnår I et enkelt og professionelt boligsalg!

Vi har tilsammen 46 års erfaring i mæglerbranchen og et bredt lokalkendskab i Helsingør Kommune, hvilket vi mener er opskriften for at kunne sætte den korrekte pris på din bolig.

Vores erfarne mægler vil føre dig sikkert igennem handlen, og ligeledes sørge for at du føler dig tryg i hele forløbet. Du får tilknyttet en personlig mægler, som altid har fingeren på pulsen i forhold til dit boligsalg.

Sagsbehandlingen og kundekontakten sker i forretningen, hvilket giver dig mulighede for altid at kunne følge med i, hvor langt sagen er i forløbet. Du kan også altid kontakte vores sagsbehandler eller komme forbi butikken ved spørgsmål.

Med en af Helsingørs bedste beliggenheder, placeret midt på Kongevejen, sikrer vi, at din bolig bliver eksponeret og synliggjort i vores butik. Med tusindvis af forbipasserende hver eneste dag, bliver din bolig markedsført i flotte materialer i vores udstilling og på fortorvet.

Kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med vores dygtige team omkring dit boligsalg. Vi glæder os til at se dig.

place2live Høegh & Friis ApS

Kongevejen 15
3000 Helsingør

Telefon: 4921 2223
Cvr. nr.: 29245045

Åbningstider

  • Mandag: 11.00-17.00
  • Tirs-torsdag: 09.00-17.00
  • Fredag: 09.00-16.00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: 10.00-13.00

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.