Velkommen til place2live Hillerød

Hos place2live Hillerød sætter vi en ære i at følge din bolighandel helt til dørs.

Vi mener at en kompetent og seriøs rådgivning er vejen frem for et godt boligsalg. Hvad enten du står og skal sælge en villa, landejendom, ejerlejlighed eller andelsbolig, har vi den kompetence der skal til.

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring i mæglerbranchen og vi bor alle selv i Hillerød. Det giver et bredt lokalkendskab, hvilket vi mener er opskriften på for at kunne sætte den korrekte pris på din bolig. Vores erfarne ejendomsmæglere vil føre dig sikkert igennem handlen, og ligeledes sørge for at du føler dig tryg i hele forløbet. Du får tilknyttet en personlig mægler, som altid har fingeren på pulsen i forhold til dit boligsalg.

Sagsbehandlingen sker i butikken, hvilket giver dig mulighed for altid at kunne følge med i, hvor langt sagen er i forløbet. Du kan også altid kontakte vores sagsbehandler eller komme forbi butikken hvis du har spørgsmål

Med en af Hillerød bedste beliggenheder, på hjørnet af Københavnsvej og Helsingørsgade, med gratis parkering lige uden for døren, sikrer vi at din bolig bliver eksponeret og synliggjort i vores butik. Med tusindvis af forbipasserende hver eneste dag, bliver din bolig markedsført i flotte materialer i vores udstilling.

Kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med vores dygtige team omkring dit boligsalg.

Vi glæder os til at se dig.

place2live Hillerød

Københavnsvej 2
3400 Hillerød

Telefon: 4820 3040

Telefonen besvares mandag-fredag kl. 8.00-22.00 samt søndag kl. 8.00-22.00.

Åbningstider

  • Mandag: 10.00 - 17.00
  • Tirs-torsdag: 9.30 - 17.00
  • Fredag: 9.30 - 16.00
  • Søndag: 10.00 - 13.00

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.