Bestil en gratis salgsvurdering

Om place2live

place2live er helt uafhængig af banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber. Vores uafhængighed betyder, at vi ikke modtager penge eller lign. ved at henvise til faste finansielle samarbejdspartnere. Vores råd er derfor ikke farvede af vores egne interesser og vi finder i stedet altid den løsning, der passer kunden bedst.


Vi sælger alle boligtyperHos place2live har vi mange års erfaring med salg af villaer, rækkehuse, liebhaveri, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse, landbrugsejendomme samt fritids- og helårsgrunde. Vi har hjulpet tusindvis af købere og sælgere godt videre med deres bolighandel siden 1974.
Topmoderne markedsføring
Markedsføringen af de boliger, der er sat til salg hos os, er effektiv og målrettet. Hos os møder du engagerede og erfarne medarbejdere. Og skal din bolig sælges, sker det både fra vores nye, brugervenlige hjemmeside samt fra vores 10 moderne og imødekommende butikker, der alle ligger centralt placerede i lokalmiljøet med mange forbipasserende.

Effektive online værktøjerHos place2live tilbyder vi dig nogle af markedets mest moderne og effektive salgsværktøjer. Alle boliger præsenteres online via professionelle videooptagelser og fotografer med bl.a. 720 graders fotos, 2D tegninger og smukke livsstilsbilleder af boligen. QR-koder der kan linke kunderne direkte fra de trykte medier til de digitale medier. Tablet-venlig hjemmeside, der virker effektivt på iPad med mere. Samt flotte præsentationsbrochurer


Her finder du place2liveDu finder allerede nu vores butikker på Amager, Fredericia, Frederiksberg, Frederiksværk, Hillerød, Helsinge, Helsingør og Hørsholm. Og mange flere nye butikker er på vej. place2live har desuden 4 kompetente Erhvervsafdelinger med dygtige erhvervsspecialister i både Hillerød, Helsinge, København og i Fredericia.
Læs mere om place2live her

Kontakt place2live Hovedkontor

 • Henrik Høegh

  Ejendomsmægler, MDE - Indehaver

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

 • Rolf Høegh

  Ejendomsmægler & Valuar, MDE - Indehaver

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

 • Lene Nilausen

  Økonomiansvarlig

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

 • Line Sandner

  Direktionsassistent

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

 • Maj Ottendahl

  Marketingsassistent

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

 • Maria Kähler

  Grafiker

  Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød

Bestil Salgsvurdering

Vi kan give dig en realistisk salgspris på din bolig