Troværdig ejendomshandel siden 1974

Hvad skete der i 1974?

Er du ude og lede efter en erfaren ejendomsmægler, der kan sælge din bolig, er det værd at bemærke, hvad der skete i 1974. Her blev place2live nemlig grundlagt. Og vi har haft åbent lige siden. Det betyder for dig, at vi ikke er en døgnflue, men en stærk og robust partner, som du kan regne med.

Må vi så være frie!

Hos place2live er troværdighed vores varemærke. Derfor har vi valgt IKKE at være ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er 100% uafhængige af finanssektoren og derfor ikke i ‘lommen’ på nogen, når vi henviser boligkøbere til finansieringsløsninger hos f.eks. en bank eller et realkreditinstitut.          Vil du også helst være fri?

Danmarks bedste...

Indrømmet: De store mæglerkæder er os overlegne når det gælder budgetter til markedsføring af dem selv. Derfor må vi lade tlfredse kunder være vores markedsføring. Det går heldigvis ganske fint. Vi er nemlig nr. 1 på Trustpilot blandt alle ejendomsmæglere i Danmark.

Ejendomshandel, ejendomshandel - og kun ejendomshandel!

Vi er en fri, familie-drevet mægler-kæde, der har drevet
ejendomshandel siden 1974. Og kun ejendomshandel.Modsat alle de finansejede mæglerkæder, skal vi ikke tjene skjulte penge til bankerne gennem henvisninger eller finansiere deres øvrige fnansielle sysler. place2live kan frit skræddersy løsninger til dem der vil købe din ejendom.
Ærligt, åbent og uden dikkedarer.

 

 

Kontakt vores hovedkontor

Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød
Henrik Høegh

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE
Line Sandner

Line Sandner

PA & Marketingansvarlig
Peter Følbæk Nielsen

Peter Følbæk Nielsen

Pernille Andersen

Pernille Andersen

Økonomiansvarlig

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online. Her viser vi vores Forpremiere sager, nyheder, åbne huse - vi viser jer alt det vi sælger og alt godt fra vores øvrige hverdag. Følg os og følg med i boligmarkedet og vores hverdag.