Troværdig ejendomshandel siden 1974

Hos place2live betyder kunderne alt for os. Vi dedikerer os fuldt ud til opgaven som mægler for netop dig. Vi er uafhængige – og det mener vi 100 procent. Vi tror på, at det er vigtigt.

Du bider ikke den hånd, der fodrer dig. Det er derfor, det er vigtigt at have en fri og uafhængig rådgivning. Hvis en mægler får provision, bonus eller andre former for belønning for at rådgive på en bestemt måde, påvirker det sandsynligvis uvildigheden af den rådgivning, der gives. Det ønsker vi ikke hos place2live.

Vores uafhængighed kan måles på de resultater og den kundetilfredshed, du får hos os. Vi pakker ikke sandheden ind i svære formuleringer, der forvirrer dig, og vores interesse for dig som kunde er bygget op omkring den uvildige og påpasselige vurdering, der er krævet for en god og tryg handel. Det betyder dog ikke, at vi ikke har et solidt netværk. Vi har naturligvis gennem vores 45 år i ejendomsmæglerbranchen opbygget relationer, der gavner jer. Det giver os mulighed for at tilbyde den bedste og mest loyale rådgivning.

Finanskrisen har lært mange danske boligkunder, at gode råd kan være dyre. Men hos place2live ønsker vi, at gode råd skal være en del af en økonomisk sund og ærlig rådgivning, hvor banker og kreditinstitutioner ikke bestemmer, om rådet er afgjort på baggrund af, om de vil låne penge ud eller ej.

Kontakt vores hovedkontor

Københavnvej 2-4, 3400 Hillerød
Henrik Høegh

Henrik Høegh

Ejendomsmægler, MDE - Indehaver
Rolf Høegh

Rolf Høegh

Ejendomsmægler & Valuar, MDE - Indehaver
Line Sandner

Line Sandner

PA & Marketingansvarlig
Lene Nilausen

Lene Nilausen

Økonomiansvarlig

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.