Job og karriere hos place2live

Vi sælger ikke kun drømmehuse, men har også gode job- og karrieremuligheder. Det er måske dig, vi søger. Vil du med ombord hos et team, der sætter passion, udvikling og dedikation forrest, så er det dig, vi leder efter. Se ledige stillinger:

Ledige stillinger

Til vores hovedkontor i Hillerød søges en kreativ og selvkørende grafiker - på alt mellem 30 - 37 timer. Du har base på kontoret i Hillerød den ene uge, hvor du arbejder “på distancen” og den anden uge er du ude i vores butikker i Nordsjælland og arbejde fysisk for dem.

Marketingafdelingen hos place2live består af 2 medarbejdere hvor nuværende setup er, at denne stilling primært (ca. 75-80% af arbejdstiden) tager sig af trykt markedsføring for vores drift butikker og sekundært (20-25% af arbejdstiden) arbejder med dels design og produkt udvikling for selve kæden. Den anden marketingmedarbejder arbejder primært med digital og social markedsføring for drift butikkerne og sekundært med fælles opgaver som PA for direktionen.

Vi søger
En person med godt humør og faglig stærk baggrund. Du skal være kreativ og være god til egen planlægning af tid. Du skal være god kommunikativ, så vi sikrer god gensidig forståelse med vores butikker om opgaver og forventninger. Vi lever i en verden med mange deadlines og disse skal overholdes og sidst men ikke mindst en god forståelse for praktisk brug af digital og social markedsføring. Erfaring eller som min. interesse for mæglerbranchen er et must.

Der arbejdes primært med Indesign, Photoshop mv. samt markedsføringssystemet Mindworking.

Opgaver
For butikkerne:
- Opsætte annoncer til aviser, opsætte flyers til distribution i nærområderne
- Opsætte magasiner, boligpræsentationer og plakater mv.
- Opsætte visitkort, mail signaturer mv. ud fra standarder
- Lave kreative spots/moduler, søge annoncer mv.
For kæden:
- Deltage i løbende design udvikling
- Deltage i kampagne udvikling og eksekvering

Hos place2live bliver du en del af en velorganiseret mindre virksomhed, som samler på loyale og engagerede medarbejdere. Et sted med holdånd, hvor vi har en god dialog og får mange oplevelser.

Ansøgning
Ansøgning samt CV sendes til karriere@place2live.dk
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør og indehaver Henrik Høegh på tlf.: 4074 5200

Da vi har åbent vores mæglerbutik nr. 2 i Gribskov søger vi en ekstra spiller på holdet. Går du derfor med drømmen om at blive salgstrainee, så er muligheden her nu.

Vi søger
Vi søger en personlighed med masser af ambitioner, lyst til at arbejde hårdt, lære branchen at kende og brænder for salg. Du skal være positiv af sind og smilende, samtidig med at du viser en seriøs indgangsvinkel til ejendomsmæglerbranchen. Vi ser gerne, at du har salgserfaring fra tidligere og en klar fordel er naturligvis kendskab til branchen fra. eks. finansøkonom. Du skal være en holdspiller, men også kunne køre solo og medvirke til at vi når butikkernes mål.

Vi tilbyder
En spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor du kommer til at være en del af begge vores butikker i henholdsvis Helsinge og Smidstrup. Du kommer til at få en grundliggende viden om ejendomsmæglerfaget og kommer også til at vise boliger frem - både på individuelle aftaler samt åbne huse. Hos os er der højt til loftet og du bliver en del af et hold med stor team følelse og holdånd.

Som ansat hos place2live bliver du en del af en familievirksomhed, hvor vi værner om hinanden - både i butikken, men også på kædeplan, hvor vi er meget sociale og arbejder tæt sammen. Hos os vil du opleve, at du bliver en del af et fantastisk fællesskab med godt humør og oplevelser for livet.

Ansøgning
Ansøgning samt CV sendes til karriere@place2live.dk
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør og indehaver Henrik Høegh på tlf.: 4074 5200

Uopfordrede ansøgninger

Det er med huse, som med mennesker. Nogle gange går man forbi og bliver fascineret, men har ikke lige tænkt sig at gøre mere ved det. Men grib chancen, og send os dit cv, dine tanker og en beskrivelse af, hvor du kan gøre en forskel for os.

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid vores at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.