Job og karriere hos place2live

Vi sælger ikke kun drømmehuse, men har også gode job- og karrieremuligheder. Det er måske dig, vi søger. Vil du med ombord hos et team, der sætter passion, udvikling og dedikation forrest, så er det dig, vi leder efter. Se ledige stillinger:

Ledige stillinger

Vi søger ny kollega i Gribskov 

Vi er Gribskov kommunes 3. største mæglerforretning og har de sidste år vækstet butikken med over 90%.

Du vil kunne overtage en eksisterende plads, da vores dejlige kollega af personlige årsager forlader branchen mod slutningen af året. Du vil skulle dele mæglergerningen med Marianne og Henrik – som begge har mere end 25 års erfaring.

Vores ønsker til ny kollega:
- Vi er godt vant, så vi søger efter en med erfaring fra branchen.
- Du må gerne være lokalkendt i kommunen eller fra Nordsjælland i form af arbejde eller privat tilhørsforhold.
- Du skal kunne se dig selv arbejde i en forretning hvor et lille team laver store resultater.

Ring til Henrik Høegh hvis det lyder spændende. Tlf. 4074 5200 eller send en ansøgning på karriere@place2live.dk

 

Som udgangspunkt arbejder du hver 2. søndag. Vi er fleksible i vores arbejdssind. Vi har en pensions- og forsikring ordning for alle medarbejdere. Vi tilbyder alle mæglere en garantiløn. Vi har 5 ferieuger + 5 feriefridage. Vi har god frokostordning og måske verdens bedste kaffemaskine.

Uopfordrede ansøgninger

Det er med huse, som med mennesker. Nogle gange går man forbi og bliver fascineret, men har ikke lige tænkt sig at gøre mere ved det. Men grib chancen, og send os dit cv, dine tanker og en beskrivelse af, hvor du kan gøre en forskel for os.

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online. Her viser vi vores Forpremiere sager, nyheder, åbne huse - vi viser jer alt det vi sælger og alt godt fra vores øvrige hverdag. Følg os og følg med i boligmarkedet og vores hverdag.