Overvejer du at sælge din bolig?

Så er du velkommen til at kontakte den uafhængige ejendomsmægler place2live og få en helt uforpligtende, vejledende samtale med en af vores erfarne og lokalkendte ejendomsmæglere. Vælger du at sælge via os, garanterer vi en effektiv, målrettet og topmoderne markedsføring af din bolig.

Hos place2live er vi uafhængige af banker og kreditforeninger og arbejder 100% for dig. Hos os er din bolig i fokus, og vi brænder for boligsalg. Vi arbejder målrettet for at sikre dig som sælgerkunde en optimal oplevelse og salgsresultat. Ring til en af vores kompetente medarbejdere, og få en uforpligtende snak om dine salgsmuligheder.

Vi tilpasser os dine behov og derfor tager vi imod alle opkald mandag-fredag kl. 08.00-22.00 samt søndag kl. 08.00-22.00

Dedikeret mæglerarbejde

Høj faglighed og mange års erfaring sikrer dig det bedste boligsalg!

Nr. 1 på trustpilot.dk blandt alle ejendomsmæglere i Danmark

Gælder for hele place2live kæden

Trykt markedsføring

Hos place2live har vi en bred vifte af trykte markedsføringsløsninger. Alt fra avisannoncering, flyers, plakater og meget andet. Seneste produkt er vores lækre boligmagasin - se et eksemplar her.

Opnå 36%* hurtigere boligsalg

Med place2live Match & Friends opnår du 36%* hurtigere boligsalg, når du igangsætter en kampagne så snart boligen frigives til salg.