Vi kan sælge din bolig
Overvejer du at sælge din bolig? Så er du velkommen til at kontakte de uafhængige ejendomsmæglere place2live og få en helt uforpligtende, vejledende samtale med en af vores erfarne og lokalkendte ejendomsmæglere. Vælger du at sælge via os, garanterer vi en effektiv, målrettet og topmoderne markedsføring af din bolig.
Hos place2live er vi uafhængige af banker og kreditforeninger og arbejder 100% for dig. Hos os er din bolig i fokus og vi brænder for boligsalg. Vi arbejder målrettet for at sikre dig som sælgerkunde en optimal oplevelse og salgsresultat. Ring til en en af vores kompetente medarbejdere og få en uforpligtende snak om dine salgsmuligheder.
 

place2live er digital bannerfører

Vi benytter nettet til at eksponere din bolig på tusindvis af sites. Med vores præcise segmenteringsmuligheder, kan vi ramme netop de bruger på nettet, som er aktive på boligmarkedet.

Med en seriøs digital markedsføring fra place2live, er du et skridt tættere på at få solgt din bolig.

 

Solgt eller gratis

Hos place2live er vi effektive og professionelle og tror på vores arbejde. Vi arbejder 100% målrettet for netop din boligsag og vi tør derfor godt tilbyde en solgt eller gratis løsning

*Solgt eller gratis tilbyder af de butikker der skilter med det.

Trustpilot

Vi er ikke bange for at lade vores kunder fortælle hvad de mener om place2live – hos place2live har vi glade og tilfredse kunder.

Læs vores gode anmeldelser her…

Boligmagasinet

Som led i en større optimering af place2live, kan vi præsentere Boligmagasinet place2live. Læs og bliv inspireret – måske du finder din kommende bolig netop her…

Se et eksemplar her

Bestil Salgsvurdering

Vi kan give dig en realistisk salgspris på din bolig