Velkommen til place2live

Hos place2live Hillerød sætter vi en ære i at følge din bolighandel helt til dørs.

Vi mener at en kompetent og seriøs rådgivning er vejen frem for et godt boligsalg. Hvad enten du står og skal sælge en villa, landejendom, ejerlejlighed eller andelsbolig, har vi den kompetence der skal til.

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring i mæglerbranchen og vi bor alle selv i og omkring Hillerød. Det giver et bredt lokalkendskab, hvilket vi mener er opskriften på for at kunne sætte den korrekte pris på din bolig. Vores erfarne ejendomsmæglere vil føre dig sikkert igennem handlen, og ligeledes sørge for at du føler dig tryg i hele forløbet. Du får tilknyttet en personlig mægler, som altid har fingeren på pulsen i forhold til dit boligsalg.

Sagsbehandlingen sker i butikken, hvilket giver dig mulighed for altid at kunne følge med i, hvor langt sagen er i forløbet. Du kan også altid kontakte vores sagsbehandler eller komme forbi butikken hvis du har spørgsmål


Vi glæder os til at se dig. Kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med vores dygtige team omkring dit boligsalg.

place2Live Skævinge

Hovedgaden 18B
3320 Skævinge

Telefon: 4820 3040

Telefonen besvares mandag-fredag kl. 8.00-22.00 samt søndag kl. 8.00-22.00.

Åbningstider

  • Mandag: Efter aftale
  • Tirs-torsdag: Efter aftale
  • Fredag: Efter aftale
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Efter aftale

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.