Velkommen til place2live gribskov

Det er en glæde at kunne åbne endnu en butik - denne gang med fokus på sommerhussalget.

Med en af Smidstrups bedste beliggenheder, placeret centralt i byen, hvor vi kan sikre, at din bolig bliver eksponeret og synliggjort flot i vores nyåbnede butik. Med mange forbipasserende hver eneste dag, bliver din bolig markedsført i flotte materialer i vores udstilling.

Gennem vores stærke netværk og helt unikke samarbejde mellem vores forretninger i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, finder vi ligeså ofte køberne fra en anden kommune som lokalt.

Salgsteamet tæller 4 kompetente kolleger og vi er alle klar til at yde vores bedste, når jeres ejendom skal sælges - hos place2Live Høegh bolig opnår I et enkelt og professionelt boligsalg!

Vi har tilsammen over 54 års erfaring i mæglerbranchen og et bredt lokalkendskab i Gribskov Kommune, hvor 3 af medarbejderne ligeledes bor privat. Dette er med til at give jer den bedste service og vi mener også at det er opskriften for at kunne sætte den korrekte pris på din bolig.

Vores erfarne mæglere vil føre dig sikkert igennem handlen, og ligeledes sørge for at du føler dig tryg i hele forløbet. Du får tilknyttet en personlig mægler, som altid har fingeren på pulsen i forhold til dit boligsalg.

Sagsbehandlingen og kundekontakten sker i forretningen, hvilket giver dig mulighede for altid at kunne følge med i, hvor langt sagen er i forløbet. Du kan også altid kontakte vores sagsbehandler eller komme forbi butikken ved spørgsmål.

Kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med vores dygtige team omkring dit sommerhussalg. Vi glæder os til at se dig.

 

place2live Gribskov

Smidstrup Strandvej 57
3250 Gilleleje

Telefon: 4876 0100

Telefonen besvares mandag-fredag kl. 8.00-22.00 samt søndag kl. 8.00-22.00.

Åbningstider

  • Mandag: Efter aftale
  • Tirs-torsdag: Efter aftale
  • Fredag: Efter aftale
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Efter aftale

Følg os på de sociale medier

De sociale medier giver os muligheden for at møde jer online på de platforme, I foretrækker. Vi sørger altid for at bringe vores nyheder og gyldne øjeblikke til vores følgere, der giver jer muligheden for inspiration, en god handel og købet af jeres drømmehus.